Missoni je luksuzni lifestyle brend koji su 1953. godine osnovali Ottavio i Rosita Missoni

Promoter živahnog i optimističnog izgleda - gde upotreba boja i geometrijskih dezena prenosi nepogrešiv stil koji se nalazi u širokom spektru proizvoda i projekata, uključujući Ready To Wear kolekcije za muškarce i žene, sportsku odeću, odeću za plažu, tekstilne i kožne dodatke, kao I kućnom nameštaju - danas Missoni primenjuje ljudske vrednosti - održivost, inkluzivnost i poštovanje različitosti koje su u kompaniju ugradili osnivači brenda. Umetnost i stručnost su neraskidivo povezani u svetu Missoni, u kome se kreativnost i dizajn spajaju sa neospornom potragom za zanatskim eksperimentisanjem koje dostiže svoj vrhunac u razvoju i primeni najsofisticiranijih tehnika u svetu trikotaže. Da bi postigao najviše rezultate u ovom sektoru i podržao kreativnost svog tima, Missoni je nedavno ponovo pokrenuo originalnu fabriku u Sumiragu; uz nju se nalazi nova proizvodna oblast koja se fokusira na tkanine ispletene tehnikom "šatl".

Od juna 2018. porodici Missoni se u razvoju kompanije pridružio privatni kapital Fondo Strategico Italiano, koji je pokrenuo postepeni proces poslovnog upravljanja koji prevodi originalnu misiju Otavija i Rozite Misoni na savremeni način.
Pored niza prestižnih licenci sa vrhunskim partnerima, danas Missoni takođe kontroliše mrežu od 12 prodavnica jednog brenda, kao i 20 franšiznih butika.
Iako Evropa i Sjedinjene Države trenutno predstavljaju glavna referentna tržišta brenda, Missoni razvija svoje poslovanje na Bliskom istoku, a posebno na Dalekom istoku, gde brend planira da otvori nekoliko važnih prodavnica u Kini.
Misonijeve živahne boje i ikonski, plameni i cik-cak obrasci uskoro će ukrasiti zajedničke prostorije i luksuzne rezidencije novih projekata nekretnina Missoni Baia u Majamiju i Urban Oasis u Dubaiju, ali kompanija takođe ima direktnu povezanost sa svojim krajnjim klijentima preko missoni.com, globalna vodeća prodavnica brenda koja nudi impresivno iskustvo u svetu Missoni.

POGLEDAJTE KOMPLETNU PONUDU
NA SAJTU PROIZVOĐAČA

OSTALE KOLEKCIJE U NAŠOJ PONUDI

TOP